upplev stockholmsskärgård

Res till Möja

Till Möja reser man endast med båt!
Från Stockholmcity är det en vacker resa på ca 3,5 timmar genom hela mellanskärgården, från Sollenkroka på Värmdö tar det ca 1,5 timma med regulär båttrafik och ca 30 minuter med privat båttaxi.
Waxholmsbolaget

Året runt, flera gånger om dagen, angör Waxholmsbolagets båtar Möja. Resan tar drugt 3 timmar och du kan kliv på i Stockholm, Nacka, Lidingö, Sollenkroka mm och välj brygga på Möja, kolla aktuell turlista på webben eller ladda hem appen. 

Cinderella

Vår-sommar-höst angör Strömmabolagets båt Cinderella 1 Möja flera gånger om dagen. Du kliver på vid Strandvägen, Lidingö eller Nacka mm. Resan tar knappt 3 timmar och båten har en ala carte restaurang.

Båttaxi

Det finns en handfull mindre privata aktörer som kör båttaxi till Möja. Snabbast är från Sollenkroka (30min), men det går även att åka från Stavsnäs (45min).

bo i skärgården

Övernatta på Möja

På Möja finns relativt begränsat med boenden så under högsommaren blir det ofta fullbokat tidigt på året. Men vår, sensommar och höst är det ofta lugnt och fridfullt i skärgården.

Gästhamnar

Möjas gästhamnar är gamla samägda fiskehamnar med begränsade gästplatser som ej kan förbokas, men kom tidigt och ha tålamod så brukar alla få plats!

Möja ström
Kyrkviken
Löka
Ramsmora
Långvik

110 - 170 SEK

_______________________

Tälta

Det finns ingen camping på Möja, men Möjahallen erbjuder dusch, wc och kokmöjligheter.

Fina plaster att tälta på är bl.a Saltvik, Björndalen och Lökaö.

0 - 50 SEK

_______________________

Ät på Möja

Du kan äta på restauranger året runt på Möja och sommartid dubbleras antalet matställen, då finns även pizzeria, glasskiosk, bageri och fiskbod.  

Handla på Möja

Vill du handla mat till din picnic eller köpa med en souvernir hem så finns det sommartid flera hantverksbodar och matbutiken har åretruntöppet.

stötta våra 

Sponsorer

De här företagen stöttar Möja turistförenings arbete med att informera besökare om allt fantastiskt man kan uppleva på Möja. Tack för ert stöd!